På ølsmaking på På Kornet med FiftyFifty

Da har eg igjen vært på ølsmaking-og igjen var det i Stavanger på «På Kornet» det skjedde. Her skjer det nemlig ting som rett som det er og eg anbefale å følga de på Facebook så man får med seg alt!! Eg har jo skrevet om På Kornet før -linker under artikkelen.

Grunnen te at eg skrive om nok et besøk her e jo at i tillegg te at eg som bloggar meine at alle e interessert i ka eg drive me…så vil eg prøva å få flest muligt te å ha det lika kjekkt så eg har det. Og ølsmaking e kjekkt. Kanskje litt ekstra kjekkt når det e på På Kornet (på På Kornet-det stikke litt i meg kvar gang eg skrive det…) kor de både har spennande ølsmakinger, et kult opplegg for ølsmaking og verdens triveligaste folk bak bardisken. Så når det blei invitert te stoutsmaking fra et av de kanskje mest spennende stoutbryggeriene i verden- FiftyFifty så va det jo igrunn ikkje nåke å lura på. At det va storm dagen før og dagen ittepå tar eg som et tegn på at Karma faktisk fungere -eg kom meg ihvertfall over med ferja uten de største problemene.

Klart te smaking

Detta e andre gang eg har vært på denne type smaking hos På Kornet og eg har verkeligt sans for måten det arrangeres på-kort sagt plasseres man på bord med 8-12 personer pr.bord, så sendes en flaske rundt med et måleglass og alle tar øl i glasset selv. Så e det ein pause til neste flaske med snusing,smaking og gjerne litt gestikulering også. Er man litt bekymret for å ikke kjenne noen, havne utafor, ikke være like «flink» som andre-ikke tenk på det, her e det sosialt, folk kose seg og hvis eg klare feika å ha litt peiling klare alle det-uten at det e nåken grunn te det forøvrigt….detta e ikkje ølsmakingeksamen men smaking og sosialt samvær!

Eclipse fra FiftyFifty

Nå burde eg egentlig sei masse om dei fantastiske ølene eg fekk smaka men eg e litt redd det bare vil avsløra meg så eg nøye meg med å lista de opp og legge Untappdratingen med bak….og det må bemerkes at eg e ekstremt gniten på 4.5+ ratingene mine og det burde strengt tatt kanskje vært minst en 5.0 her-nåke eg såg flere av de andre ga et par av disse fantastiske ølene….makan til serie!

Eclipse-Vanilla(2015) 4.75/5
Eclipse-Cognac (2015) 4.25/5
Eclipse-Woodford Reserve (2015) 4.5/5
Eclipse- Elijah Craig(2015) 4.5/5
Eclipse-Coffe(2015) 4.5/5

Smaking er toppern!

Det kom også-ikke uventet nesten-en liten bonus før smakingen- På Kornet hadde besøk fra Haandbryggeriet denne dagen og lanserte deres nye boksøl «Hug me» før smakingen-og vi fikk også smake Deres nyeste batch av Odins Tipple! Artig bonus-god var den og-og for de som lurer-«Hug me» var også knakande god, en humlerik og fruktig øl!

Hug Me

Hug Me fra Haandbryggeriet-nydelig øl!

Oppsummert:
Gå på ølsmaking-det e sosialt, du får smaka masse øl-ofta litt utenom hyllevare- og du støtte opp om dei så satse på øl og ølfolket!

Andre saker om På Kornet:
Surølsmaking på På Kornet
Plankeåpning på På Kornet
Matanbefaling På Kornet

Sjekk de på Untappd o og se det goa utvalget:
På Kornet på Untappd her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.