Besøk på Lervig Bottleshop

I en del av bygget i Hillesvåg i Stavanger har Lervig en stund nå hatt en egen «Bottleshop», eller bryggeriutsalg som jeg ville kalt det 😉 Her selger de butikkstyrkeøl, klær, det er tappetårn og annet. Ikke minst har de «crowler» påfylling, altså bokser på 0.94l som fylles på stedet. Det mest spennende med dette er selvsagt at man kan få øl her som ikke er tilgjengelig andre steder-slikt skaper jo litt «buzz» som lervig vet, og er jo grunn nok til å ta turen alene, ikke minst for oss Untappd-nerder….. Crowler er forøvrig en mellomting mellom vanlig boks og Growler-de holder bra på kvaliteten samtidig som man slipper de store volumene en Growler jo vanligvis har-midt i blinken for et bryggeriutsalg/bottleshop altså.

Derfor var det ikke tvil om at jeg -når jeg først skulle til Stavanger- måtte en tur innom her og sikre meg noen sjeldne dråper…

Åpningstider: (Anbefaler å sjekke med Lervig på FB før avreise da disse kan endres)
Torsdag: 14-19
Fredag: 14-19
Lørdag: 12-17

Inngangen ligger ved lasterampene rundt hjørnet fra kontorinngangen og er ikke veldig godt merket, men den er der 🙂

Greit utvalg i kjøleskapet

Den helgen jeg var der var det to øl å få på «storboks»- «Just a little peachy» og «Sawa yuzu» som da var to øl jeg ikke har smakt før, og jeg måtte selvsagt sikre meg begge to…men de har mer enn bare øl her, det er også godt utvalg i glass, klær og andre lervig effekter.

Ikke å forglemme at man også har utsikt til et anseelig antall tønner bak i lokalet hvor man ikke har tilgang…jeg likte ihvertfall tanken på at de var fyllt med deilig øl til lagring…

Litt sånn forbidden fruit bakerst i lokalet… «No Entry» …

Et kort men hyggelig besøk ble det, riktignok gikk det noen kroner men jeg følte jeg fikk go value for money som det heter på utenlandsk- et besøk her anbefales alle som er glade i øl, og er man som meg både litt Untappd-nerd OG veldig glad i lervig er det et must!

Godt fornøyd med fangsten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.