Baranmeldelse: Gulating Pub i Stavanger

Gulating Pub Stavanger åpnet sommeren 2017 som et svar på den stadig økende interessen for øl i Norge. Baren ligger sentralt i Stavanger, enkel å finne og med kort avstand til busstasjon, hoteller, restauranter mm.


Gulating Pub Stavanger:

Facebook
Untappd verified venue

De har over 30 øl på tapp (listen ligger på untappd) noe som er blant de beste i Norge, og de har også godt utvalg i flaskeøl. Taplisten er bra, fokus på norske og lokale øl men også utenlandske selvsagt.

Som alle barer som forstår kunden (ølelskeren) har Gulating et eget tilbud til de som ønsker å prøve flere øl uten å bli både full og blakk. De har en «smakskasse» (tilsvarer en litt fancy smaksplanke!) hvor man kjøper 6 øl av gangen i mindre volum-ca 1.5 2dl litt varierende av ølen. Du bestiller ølene ved å fylle ut nummeret fra taplisten over baren på en lapp (disse ligger i baren/på bordene). Dette gjør det også enkelt å registrere ølene på untappd ettersom ølene man numrerer samsvarer med Untappdlisten deres-ta vare på lappen og du vet hva du kjøpte senere/dagen etterpå når man skal registrere øl! Briljant løsning flere barer burde lære av!

For alle som er glade i øl er dette et must i Stavanger-og man trenger ikke være ølnerd for å kose seg her heller, de har selvsagt litt andre ting enn øl bak baren, og det er fullt mulig å kjøpe en vanlig halvliter og kose seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.