Baranmeldelse: Cafe Rene Haugesund

CAfe Rene er noe så uvanlig som en kafe med særdeles godt ølutvalg! De er en del av Scandic Maritim (hotell) i Haugesund og ligger praktisk og sentralt plassert på kainivå like sør for Risøybrua og et godt steinkast fra barklyngen på Indre Kai. De er kafe på dagtid-kaker, kaffi og lønsjmat-men på kvelden (OBS-de stenger nokså tidlig unntatt fredag og lørdag da har de åpent til kl 01) blir de plutselig en bar med særdeles godt ølutvalg! Antallet kraner er anstendig-de har 14 med 11-12 forskjellige øl (med sirkulasjon selvsagt)- men det er de 3 kjøleskap fyllt opp med ca 160-jupp-etthundreogseksti- forskjellige øl som gjør susen- fort gjort å bli sittende til stengetid!

Det dukker opp noen riktige perler også innimellom, eller hva sies om denne…

black tokyo horizon

Black Tokyo Horizon

Ølutvalget er allsidig men med et naturlig trykk på lokale og norske øl-her er f.eks et VELDIG bra utvalg av 7Fjell sine øl for tiden, lokale øl fra f.eks Skudenes Bryggeri og Salamander og ellers et bredt utvalg både av bryggerier og øltyper.

Cafe Rene har god mat-spesielt burgerne og Fish`n chips er populært og jeg kan trygt anbefale begge deler-og skal du ha noe søtt til ølen (noe som f.eks passer til en av de imperial stoutsene de har) har de et utvalg av kaker/søtsaker du sjelden finner på plasser med denslags øl!

hamburger

CAfe Rene har godt utvalg i gode burgere Foto: Beerangler

Aktuelle linker:
Cafe Rene på Untappd
Cafe Rene på Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.